Madblog af Pernille Tørnqvist

Opskrift: Blåbærmousse

sep 14, 13 • OpskrifterNo CommentsRead More »

- verdens nemmeste dessert.
Min mor introducerede mig for denne nemme lækre dessert, som hun fandt i et dameblad engang. Den henvender sig særdeles til dig, der søger en meget nem, simpel og cremet dessert, som skal laves kort før servering. Bliv ikke forskrækket over at den skal laves i 11. time, det kan sagtens lade sig gøre. Faktisk tog mig kun 15 min fra start til slut, så det kan man nemt nå imens, at ens gæster fordøjer hovedretten :)

Til 4 personer / eller 2 meget dessertsulte :)
Redskaber:
Blender
El-pisker/køkkenmaskine

Ingredienser:
200 g friske bær (kan erstattes af en anden slags bær)
1 tsk flormelis
1 tsk sukker
Vaniljekorn fra 1 vaniljestang
2 dl fromage frais
2 dl piskefløde (en light/let udgave kan anvendes hvis man vil spare på kalorierne)

Fremgangsmåde:
1. Pisk fløden til en fast men luftig skum

2. Skyl og tør derefter blåbær. Kom dem i blender med flormelis og fromage frais

3. Bland vaniljekorn og sukker, så kornene spredes og kom det derefter i blenderen

4. Blend til du har en ensartet masse og vend derefter i flødeskummet

5. Anret og server.
(Skal opbevares på køl indtil servering. Pga. vandindholdet i fromage fraisen vil der ligge sig vand ovenpå dessert. Hæld det fra inden servering)

20130914-150200.jpg 20130914-150328.jpg

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>