Madblog af Pernille Tørnqvist

Opskrift: Koldskål

maj 18, 13 • OpskrifterNo CommentsRead More »

Den bagende sol og de høje temperature er over os, så hvad er mere passende end en opskrft på koldskål? Kammerjunkerne er dog ikke hjemmelavet, men er Rema 1000s eget mærke til 5,95, og de smager fremragende!

Lav koldskålen minimum en halv time før servering, så er den ekstra smagsfuld og lækker.

Portionen er til én person.
Ingredienser:
2 past. æggeblommer
0,5 dl sukker
0,5 tsk. vanijlesukker
1-2 spsk. citronsaft
3,5 dl tykmælk
1,5 dl kærnemælk

Topping:
Kammerjunker
Frisk evt. op med jordbær

Opskrift hjemmelavet koldskål

opskrift koldskål med tykmælk

Fremgangsmåde:
1. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en tyk æggesnaps

2. Pisk kærne- og tykmælken i æggesnapsen.

3. Smag til med citronsaft.

Voila!

opskrift koldskål med tykmælk og æg

Tags:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>