Madblog af Pernille Tørnqvist

Opskrift: Stenalderbrød

mar 18, 13 • Opskrifter2 CommentsRead More »

20130318-122527.jpg

Stenalderbrød…. Bestemt ikke sidste gang, at det bliver lavet!

Jeg elsker brød! Men det afholder jeg mig fra, så i weekenden lavede jeg et alternativ til brød – stenalderbrød!
Det er ubeskriveligt nævnt at lave – prøv det! Herhjemme har det erstattet rugbrød, det er et dyrere alternativ, men det mætter meget mere.

Ingredienser:
800 g hele nødder, kerner og tørret frugt efter smag (jeg plejer at bruge 100 g tørret tranebær og de resterende 700 g fordeles på græskarkerner, hørfrø, sesamfrø, solsikkefrø, mandler, hasselnødder og valnødder)
6 æg
1 dl olivenolie
Lidt salt

Fremgangsmåde:
1. Forvarm ovnen til 160 grader
2. Bland alle ingredienser sammen
3. Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og fyld dejen heri
4. Bag brødet i ovnen i 1 time
5. Vend brødet ud af formen på en kold rist og lad det afkøle. Opbevares på køl

20130318-122833.jpg

Follow on Bloglovin

Tags: , ,

2 Responses to Opskrift: Stenalderbrød

  1. Peya siger:

    Mmh det ser godt nok lækkert ud! Ku være man skulle prøve det en dag.. :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>