Madblog af Pernille Tørnqvist

Opskrift: Cheesecake

feb 6, 13 • OpskrifterNo CommentsRead More »

20130206-090048.jpg

Cheesecake – kan det blive mere amerikansk? Men lækkert er det, og den minder mig om en tur på “The Cheesecake Factory” i San Francisco med et smil på læben, hvor smagsløgene blev tilfredsstillet, og maven for fuld!

Jeg kan klart anbefale at servere denne cheesecake næste gang, du skal servere noget lækkert for dine gæster eller have kage med på arbejde. Den tager ingen tid at lave, og det bedste er, at den ikke bliver dårligere af at lave den dagen før. Selv lavede jeg den et døgn før servering, og den smagte pragtfuldt!

Redskaber:
Springform (Ø 24cm)
Dejskraber
El-pisker med dejpiskere
Evt. køkkenmaskine

Ingredienser:
400g Digestive kiks
250g smør
1 dl flormelis
300g philidelphia original
2 tsk vaniljesukker
0,5 l piskefløde
Solbærsyltetøj
Pistacienødder

Fremgangsmåde:
1. Tag smøret ud af køleskabet, så det kan stå og blive blødt
2. Knus kiksene meget fint. Læg dem evt. i en dybfrostpose og knus dem med en kagerulle
3. Rør kiksene sammen med den bløde smør og fordel massen i bunden af springformen
4. Pisk fløden til stiv med en køkkenmaskine
5. Kom philidelphia, flormelis og vaniljesukker op i en skål og kobl dejpiskere på el-piskeren og bland massen
6. Vend piskefløden sammen med ostemassen med en dejskraber, til du har en jævn masse
7. Fordel massen på kikebunden og betræk den med film inden, at du stiller den på køl
8. Pynt kagen med solbærmarmelade og pistacienødder inden servering

20130206-094522.jpg

Tags:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>