Madblog af Pernille Tørnqvist

Opskrift: Toblerone is

feb 1, 13 • OpskrifterNo CommentsRead More »

20130201-220720.jpg

Jeg får gæster denne weekend, og de skal forkæles. Derfor har jeg lavet igen hjemmelavet is – denne gang med toblerone.
Jeg håber, at de med glæde vil labbe det i sig :-)

Opskriften giver ca. 800g is
Ingredienser:
30g past. æggeblommer
40g sukker
1/4 l. piskefløde
1 hel Toblerone

Redskaber:
Dejskraber
El-pisker
Evt. køkkenmaskine

Fremgangsmåde:
1. Pisk fløden til flødeskum i køkkenmaskinen
2. Pisk æggeblommer og sukker til en fed æggesnaps med el-piskeren i en skål for sig
3. Bland 1/3 af flødeskummet i æggesnapsen og vend det sammen med en fast hånd med dejskraberen
4. Hak Toblerone i en blanding af grove og fine stykker
5. Vend resten af flødeskummen forsigtigt i massen sammen med den hakkede Toblerone. Du skal ende med en ensartet masse, hvor æggesnaps og fløde er vendt helt sammen
6. Hæld ismassen i en fryseegnet beholder og læg den på køl i min. 24 timer.

Bon appetit!

20130201-075327.jpg

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>