Madblog af Pernille Tørnqvist

Et vitamin og energi skud

Inden jeg poster et fif omkring, hvordan man kan holde influenza væk og øge sin forbrænding, vil jeg lige beklage, at det er så lang tid siden, at jeg har posted nogle lækkerier. Den ene dag tager den anden, og jeg har ikke haft en ledig stund til at kokkere lækkerier i køkkenet. Forhåbentligt vender skuden nu :-)

Indtil da vil jeg gerne dele et fif til, hvordan du kan styrke dit immunforsvar samt øge din forbrænding blot med en 2 cl. daglig shot. Det eneste, det kræver, er en juicemaskine (jeg købte en i Netto til 199,-) og en tur i det lokale supermarked.

Jeg plejer at lave en mikstur, der rækker til 2 dage. Vi er to i min husstand, så hvis du kun er dig selv, skal du halvere opskriften.

Ingredienser:
2 håndfulde vaskede spinatblade
1-2 cm frisk chili
1-2 cm frisk ingefær
1 vasket æble skåret i store stykker (jeg bruger økologiske eller Pink Lady)

Kom ingredienserne i juicepresseren og pres den lækreste juice. Rør med en ske og hæld op i et shots glas. Ned med dét, og stil resten på køl til dagen efter.

20130130-210428.jpg

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>