Madblog af Pernille Tørnqvist

Opskrift: Varm Valhrona chokolade

dec 20, 12 • OpskrifterNo CommentsRead More »

Dette er måske old news for jer, men for mig er det et helt nyt fænomen: Varm mælk med Valrhona chokolade! Men for jer som endnu ikke har prøvet det, kan jeg klart anbefale jer at prøve det!

Hos Vinspecialisten i Kolding kan man købe Valhrona chokolade (MUMS!) i æsker, som plader og på pind! To pinde koster 35,-. Gem pindene og vask dem efter brug og gør som jeg vil gøre næste gang, lysten melder sig: Køb en plade Valrhona, smelt den og hæld den op i små forme (evt. chokoladeforme), stik pindede i, og lad chokoladen størkne inden brug.

Det er ikke rocket science at lave denne varme chokolade, det er lige til: Varm et krus mælk (jeg brugte letmælk) og tilsæt en pind med chokolade, som nu skal opløses i mælken – voila, varm chokolade! Er man til flødseskum, kan man nemt piske noget fløde og toppe chokoladen med det!

Det er virkelig lækkert OG vanedannende. Jeg har allerede drukket to krus på to dage!

Varm Valrhona - lækker, smagsfuld og stærkt vanedannende

Varm Valrhona – lækker, smagsfuld og stærkt vanedannende

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>