Madblog af Pernille Tørnqvist

Har du lært chokolade kunsten?

nov 18, 12 • Mad genereltNo CommentsRead More »

For et stykke tid siden blev interessen om fyldte chokolader vakt hos mig, men efter at have været ALT for kækhøj erfarede jeg, at jeg grusomt havde undervurderet kunsten.

Jeg vil stadig gerne lære at lave fyldte chokolader, og jeg har besluttet, at jeg vil på et kursus, så jeg kan lære at opvarme chokolade efter kunstens regler, lære vigtigheden af at bruge rigtig, lækker (og dyr) chokolade fremfor det, som jeg pt. køber i Rema!
Jeg har længe haft et godt øje til de kurser, som Specialkøbmanden i Århus og Esbjerg udbyder, men alle efterårs- og vinterhold var for længst booket, da min interesse var vakt til live. Jeg blev derfor rigtig glad, da jeg for nylig fik en mail fra selv samme sted omkring kommende forårshold. Lykken var dog kort – der er kun kurser på hverdage i Århus i løbet af foråret, i hvert fald når det drejer sig om fyldte chokolader. For mig er det altså umuligt at troppe i Århus en tirsdag kl. 17:00!

På den igen – jeg tyede til min gode ven Google og blev klogere: Man kan købe en oplevelsesgave til et chokolade-kursus, som kun har fået gode anmeldelser på nettet. Jeg har ikke købt det endnu, da jeg lige vil afvente og se, om jeg får det i julegave :)

Jeg kunne dog rigtig godt tænke mig at vide, om du har været på et chokolade kursus, eller kender du nogen, der har?
- Hvor?
- Levede det op til forventningerne?
- Lærte du noget, som du kan bruge hjemme?

Tak for hjælpen :)

Tags:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>