Madblog af Pernille Tørnqvist

Opskrift: Vintermad

nov 16, 12 • OpskrifterNo CommentsRead More »

I min verden er det blevet vinter: Jeg har en snue, det er koldt, mørkt, gråt ude, og når man går en tur i gågaden, er kommunen ved at sætte julepynt op. Det er en dejlig tid, som vi går i møde – især er jeg glad for, at det nu er sæson for rodfrugter, som vi i min husstand elsker at spise om vinteren. I aftes stod menuen på bagte rodfrugter med medisterpølse :)

Vintermad af Pernille Tørnqvist

Endelig kom årstiden, der har rodfrugter med sig


Til 2 personer
Ingredienser:
1 stort rødløg
2 store gulerødder
2 store rødbeder
2 store selleri
2-3 spsk. Olivenolie
1-2 spsk. Mørk balsamico
Groft salt
500 g medister pølse

Fremgangsmåde:
1. Forvarm ovnen på 180 grader/varmluft
2. Skral gulerødder, rødbeder og selleri i grove stykker og kom dem op i et ildfast fad
3. Hæld olivenolie og balsamico over rodfrugterne og kom salt på – bland det hele sammen, så olivenolie, salt og balsamico bliver godt fordelt
4. Ind i ovnen og bag det i 35 minutter
5. Skær rødløg i både og kom det i ovnen til rodfrugterne. Vent med at skære rødløg i både til du ska bruge dem, så saften ikke løber ud. Det skal ca. have 15-20 minutter afhængig af, hvor meget bid du ønsker
6. Imens at rodfrugterne bager færdig, skal du stege medisteren til den er gennemstegt. That’s it :)

Vintermad af Pernille Tørnqvist

Bagte rodfrugter med medisterpøle – mums

Tags:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>